Albert Verlinde

Voor alle ins en outs in de wereld van de showbizz...
Daantje!
Site Admin
Site Admin
Berichten: 167098
Lid geworden op: 28 Okt 2005 17:02
Locatie: Leeuwarden
Contact:

Albert Verlinde

Berichtdoor Daantje! » 30 Mar 2006 13:52

AMSTERDAM - Albert Verlinde heeft er geen vertrouwen meer in dat hij ooit nog vader wordt. Zijn echtgenoot Onno en hij kregen twee jaar geleden toestemming om, net als Paul de Leeuw, een kindje uit Amerika te adopteren. "Er mag maximaal veertig jaar leeftijdsverschil zitten tussen de jongste ouder en het kind", legt de 45-jarige RTL Boulevard-presentator uit. "Dat zou in ons geval beteken dat we een Engelssprekend kind, dat al heel veel heeft meegemaakt, uit zijn eigen cultuur zouden halen. Dat vinden we onverantwoord."

"We zijn allebei midden veertig, dus dat betekent dat als we een kind toegewezen krijgen, het minimaal vijf jaar oud is. Dat durven we niet aan."

Verlinde: "Ik vind het wel een raar idee dat ik nooit een kind zal hebben om op te voeden en dingen aan door te geven." Maar de presentator is niet verbitterd. "Het was heel erg fijn om samen met Onno het vaderschapsdiploma te halen. Eigenlijk zijn we best verwende mannetjes, want toen we dat hele traject ingingen, hebben we nooit rekening gehouden met de mogelijkheid dat het zou mislukken. We gaan ons nu richten op onze nichtjes en neefjes."


Bron: Telegraaf
Laatst gewijzigd door Daantje! op 18 Jan 2007 11:21, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
WiesJ
Good one!
Good one!
Berichten: 111026
Lid geworden op: 29 Okt 2005 11:26
Locatie: Zierikzee

Berichtdoor WiesJ » 30 Mar 2006 17:24

Oh wat een vage regel.. Jammer voor 'm :Y

Gebruikersavatar
Christel
Good one!
Good one!
Berichten: 15712
Lid geworden op: 28 Okt 2005 18:53
Locatie: Lunteren
Contact:

Berichtdoor Christel » 30 Mar 2006 18:16

Wel sneu, maar wat :duim: dat hij er een positieve draai aan kan geven ....

Gebruikersavatar
Dingo
Good one!
Good one!
Berichten: 124652
Lid geworden op: 30 Okt 2005 11:48
Locatie: Liverpool, UK

Berichtdoor Dingo » 30 Mar 2006 18:22

:Y hmmz, hij is er wel mee bezig, want toch kom je dan weer dit artikel tegen:

Santegoeds: 'Albert probeert me te naaien' :\

Showbizz-'queens' Evert Santegoeds en Albert Verlinde zijn verwikkeld in een bitchfight. "Hij probeert me weer te naaien", zegt Santegoeds, die het Talpa-programma Entertainment Live presenteert, over zijn RTL-collega Verlinde. De laatste zou in zijn programma RTL Boulevard de spot hebben gedreven met de dramatische kijkcijfers van Entertainment Live.

Het programma van Santegoeds haalde tijdens de tweede uitzending dinsdag 60.000 kijkers. "Zelfs voor Talpa een diepterecord", grinnikte Verlinde. Hij noemde het nieuwe programma 'dramatisch slecht' en ook in potentie geen partij voor RTL Boulevard. Eerder deed Verlinde ook al geringschattend over de nieuwkomer. 'Niet netjes en niet collegiaal', reageerde Santegoeds. "Albert flopte vroeger aan de lopende band. Hij heeft zelfs in dameskleding gepresenteerd om kijkers te trekken. Boulevard is zijn eerste succes."

Verlinde zou het Santegoeds vooral kwalijk nemen dat hij continu heeft lopen afgeven op RTL Boulevard. "Zelfs toen we onze 1000ste uitzending vierden had Evert commentaar. Iemand die op andermans verjaardag loopt te zeiken is een nul. Wekenlang kon hij broeden op een primeur voor zijn eerste uitzending. Dat werd de scheiding van Thomas Acda. Een blunder! Klopt niets van. Verder zou ik te veel praten in Boulevard. En dan is hij zelf 20 van de 23 minuten aan het woord", meent Verlinde, die vanaf 7 april ook een eigen talkshow zal presenteren op RTL4. Santegoeds ontkent lelijke dingen over RTL Boulevard te hebben gezegd.

:\

Gebruikersavatar
Christel
Good one!
Good one!
Berichten: 15712
Lid geworden op: 28 Okt 2005 18:53
Locatie: Lunteren
Contact:

Berichtdoor Christel » 30 Mar 2006 18:26

:roze: :hehe:

Daantje!
Site Admin
Site Admin
Berichten: 167098
Lid geworden op: 28 Okt 2005 17:02
Locatie: Leeuwarden
Contact:

Berichtdoor Daantje! » 31 Mar 2006 00:48

Ik neem het toch voor Albert op hor!! :P

Gebruikersavatar
Dingo
Good one!
Good one!
Berichten: 124652
Lid geworden op: 30 Okt 2005 11:48
Locatie: Liverpool, UK

Berichtdoor Dingo » 31 Mar 2006 19:03

:roze: ja , tuurlijk, hij naait er maar lekker op los hoor... :hehe:

Daantje!
Site Admin
Site Admin
Berichten: 167098
Lid geworden op: 28 Okt 2005 17:02
Locatie: Leeuwarden
Contact:

Berichtdoor Daantje! » 18 Jan 2007 11:22

Verlinde pakt camera journalist af
Albert Verlinde heeft vanochtend de camera van een journalist van Sterrenstek.nl gepikt. De man liep al anderhalf uur bij Verlindes huis rond terwijl hij filmopnames aan het maken was, ondanks herhaaldelijke verzoeken van Verlinde om 'm te smeren. Op een gegeven moment pikte die het niet langer en pakte hij de journalist zijn camera af.

De RTL Boulevard-presentator heeft het voorval direct aan de media doorgegeven. Vooralsnog weigert hij de camera terug te geven, waarop Sterrenstek aangifte heeft gedaan bij de politie. Ook Verlinde overweegt juridische stappen te nemen.

Cameraman Steven zegt van niets te weten. "Albert vroeg wie ik was en namens wie ik stond te filmen. Toen ik daar niet snel genoeg op antwoordde, ritste hij de camera uit mijn handen en die heeft hij niet meer teruggegeven. Ik heb niets verkeerd gedaan. Ik wilde een filmpje van Albert maken om dat vervolgens te kunnen plaatsen op de website Sterrenstek", zegt de paparazzo-filmer.

Verlinde vertelt een ander verhaal. "Ik ben naar buiten gegaan en heb aan die meneer gevraagd wie hij was en namens wie hij mij stond te filmen. Hij weigerde zijn naam te noemen en namens wie hij stond te filmen. Op dat moment heb ik de camera uit zijn handen genomen." Hij ontkent dat hij een hekel heeft aan gefilmd worden. "Kijk, wanneer er nieuws is en iemand mijn mening wil weten, dan vind ik dat prima. Maar zomaar filmen, daar heb ik moeite mee. Ook mijn zus, die de hond uitliet, filmde hij gewoon."

Bron: Fok!


Terug naar “Showbizz”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast